DUYURULAR

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Listeleri

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Okul Deneyimi Listeleri için tıklayınız.

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Okul Deneyimi Listeleri için tıklayınız.

Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretmenlik Uygulaması listeleri için tıklayınız.

Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Okul Deneyimi listeleri için tıklayınız.

Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Normal Öğretim Öğretmenlik Uygulaması listeleri için tıklayınız.

Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı İkinci Öğretim Öğretmenlik Uygulaması listeleri için tıklayınız.

Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Okullarda Gözlem listeleri için tıklayınız.

16.10.2020 16:30